Бившата депутатка от "Атака" Деница Гаджева чака син от лидера на партията, съобщава в. "Преса"

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров ще става татко за първи път, съобщи в. "Преса". С наследник ще го дари бившата му депутатка Деница Гаджева. Бременността й била вече видима, защото тя е навлязла в шестия месец.

Плановете за наследник са били причината Гаджева да се откаже от депутатския мандат в 43-тото Народно събрание, разкрива вестникът. На мястото й влезе нейната приятелка Миглена Александрова. Тогава обяснения не бяха дадени, а неофициално атакистите твърдяха, че тя е

решила да се отдаде на кариера в журналистиката

Гаджева пое управлението на партийната телевизия "Алфа", появяваше се и на екран с коментари по актуални теми. От известно време това не се случва, а вече е ясна и причината.

И за двамата очакваният син ще е първо дете. За 59-годишния политик обаче това е втори опит. През 2006 г. тогавашната му съпруга Капка Георгиева-Сидерова загуби бебе при аборт, предизвикан от стрес заради разследването на инцидента на магистрала "Тракия".

Тогава Сидеров заяви, че се опитали да го убият, но в крайна сметка шофьорът му бе осъден за хулиганство.

Връзката с Гаджева стана причина за раздялата между Волен

и главната редакторка на партийния му вестник през 2011 г. Тогава синът на Капка Георгиева - Димитър Стоянов, поиска оставката на неверния съпруг, а когато това не се случи, напусна партията. Именно той привлякъл Гаджева в младежката организация на "Атака", откъдето започна кариерата й.

Родената в Хавана 32-годишна брюнетка е завършила Техническия университет в София със специалност "Технология и управление на транспорта".

През декември 2013 Гаджева и Сидеров бяха замесени в скандал - докато 42-рият парламент гласуваше бюджета за 2014 г., изтекоха

снимки на двамата от кубинския плаж Варадеро

По-късно Гаджева обясни, че визитата случайно съвпаднала с рождения й ден - 6 декември, а целта била "двустранен контакт между нас и кубинската държава". Със Сидеров поели сами инициативата "на лични разноски", тъй като пътуването не било организирано чрез парламента.

Източник: в. Преса