Номер 1 през отминалия сезон според зрителите на Би Ти Ви са думите на Радко "Да беше жив дядо Радул, щеше да умре от кеф!". Вече се снимат и новите епизоди, в които гостува Станислав Яневски от "Хари Потър"

Радко Чеканов (Васил Драганов) е произнесъл най-култовата реплика в седмия сезон на "Столичани в повече", който приключи по Би Ти Ви в края на май.

Номер 1 в интернет класацията на зрителите са думите на героя му от първия епизод на сезона, когато Радко гледа по телевизията депутатската клетва на баща си Рангел (Любо Нейков) в новия парламент и от вълнение казва: "Да беше жив дядо Радул, щеше да умре от кеф!".

Виж още: С бебето Кипър се родиха и най-култовите реплики на Лютови

На второ място се класира размяната на реплики между баба Марийка Чеканова (Стоянка Мутафова) и снаха й Гълъбина (Албена Павлова) относно новия проектозакон за размножаването и как ще се отрази на ергена във фамилията.

Гълъбина:
- И сега какво? Излиза, че Радко, ако не се размножи до една година, ще лежи, така ли?
Баба Марийка:
- Ами Радко, като не е лежал навремето с жени, ще лежи сега с мъже, ама в затвора.

На почетното трето място е репликата на победителя от предишния сезон, любимецът на зрителите отец Григорий (Ненчо Илчев): "Аз съм поп на пазарен принцип". Ситуацията се развива във втори епизод, когато мълвата за пророк Григорий се разпространява светкавично бързо, което окрилява божия служител и той решава да продължи да развива бизнеса самостоятелно.

Преди броени дни започнаха и снимките за осмия сезон на комедийната драма, която през последните години е най-гледаният БГ сериал в тв ефира. 

Виж още: Култовите реплики от "Столичани в повече-4"

Честта да открие снимачния период се падна отново на Христо Гърбов, но този път той се оказва не в затвора, а с парашут на гърба. Към екипа на сериала с най-много сезони у нас се присъединява и българинът от "Хари Потър" Станислав Яневски, който ще изненада зрителите с няколко интересни превъплъщения - като този първи кадър, където го виждаме като козар.