Отварят нови сектори за шоуто на популярните през 80-те Си Си Кеч, Сандра и Саманта Фокс, които са звездите в първото издание на Hits Only в "Арена Армеец". Ето още подробности плюс най-големите им хитове (видео)

Не една, не две, а три от най-големите примадони на евродиското се събират в София на 29 април. Си Си Кеч, Сандра и Саманта Фокс, които бяха суперпопулярни през 80-те, се качват на една сцена специално за шоуто Hits Only в зала "Арена Армеец".

Чрез светлинни ефекти и звезден блясък първото му издание ни връща в най-славните години на евродиското - 80-те и 90-те, когато всичко беше по-цветно, освободено и неподправено, танците продължаваха цяла нощ, а купонът никога не свършваше...

Представяйки най-обичаните парчета от целия свят, от всевъзможни години и жанрове, платформата Hits Only не си поставя стилови граници, а следва един-единствен принцип - хитове, хитове и пак хитове. Каква ще бъде следващата комбинация от песни и изпълнители - засега остава тайна. Дотогава ключовата дума е диско!

След като голяма част от седящите места в залата са вече пред изчерпване, организаторите от Keen Acts пускат в продажба още сектори, за да може вечерта да е незабравима за повече фенове - и още по-мащабна. Новите места са на цена 45 лв., като все още са налични и правостоящи места срещу същата сума.

Си Си Кеч идва у нас след концертите си в Естония и Боливия, а след гастрола й у нас я очаква участие в Мюнхен. "Изявите на живо са истинско пътуване във времето и са много вълнуващи за мен. Когато изляза на сцена и видя хилядите греещи лица, се връщам към усещането за свобода. Нашите песни носят лекота...", споделя певицата.

Каролина Катерина Мюлер, избрала артистичния псевдоним CC Catch, започва да пее още от дете. Големият й пробив е през 1985 г., когато излиза дебютният й сингъл I Can Lose My Heart Tonight. Неин откривател и автор на повечето й хитове е Дитер Болен от "Модърн токинг", който в днешно време търси таланти в риалити програми по германските телевизии.

Видео: Brother Louie на "Модърн токинг" - 80-те срещу 90-те

Резултатът от съвместната им работа са пет албума (някои издадени и у нас) и 12 хита в Топ 20, сред които Strangers By Night, Heartbreak Hotel и 'Cause You Are Young. След известна пауза Си Си Кеч възобновява изявите си и от края на 90-те не е спирала с участията си по целия свят.  

Сандра Ан Лауер, или просто Sandra, е една от най-големите дискозвезди през 80-те и в началото на 90-те. По онова време в музикалните класации тя изпреварва дори бъдещата Кралица на попмузиката Мадона.

Мъжът зад нея, дал тласък на кариерата й, е нейният тогавашен съпруг Майкъл Крету, продуцирал още Майк Олдфийлд, "Бони М" и "Мили Ванили". Именно той я ангажира като вокал и за проекта си "Енигма".

Дискографията й включва 16 албума, а в пика на славата й всички знаят хитове като (I'll Never Be) Maria Magdalena, In the Heat of the Night, Secret Land, Hiroshima, Don't Be Aggressive и, разбира се, Everlasting Love.

Британката Саманта Фокс, за разлика от германските си колежки, е популярна и в качеството си на надарен еротичен модел. Плакатите, на които позира по монокини, са сред най-търсената декорация за момчешките стаи, но освен това певицата е също актриса, дори пише песни за други изпълнители.

Тя е и първата британска певица с три хита в американския Топ 20. През 1988 г. я номинират за най-добра изпълнителка на наградите "Брит", а досега е издала осем албума.

Музикалната й кариера се изстрелва нагоре преди цели три десетилетия - през 1986 г. с хита Touch Me (I Want Your Body), който става номер 1 в 17 държави, а тя се превръща в секссимвол за цяло едно поколение.

Шоуто Hits Only в "Арена Армеец" се организира от Keen Acts, а основен медиен партньор е радио "Енърджи" (www.radioenergy.bg), специализирано в хитовете от 90-те години до днес, което достига до над 750 хил. българи седмично.

Билетите на цени 45 и 55 лв. са достъпни в бензиностанции OMV, The Mall, касата на "Арена Армеец", клоновете на "Български пощи" и мрежата на Eventim.bg.

Източник: Keen Acts