Клиповете на "Танцува ми се" на Ice Cream, Can't Stop The Feeling! на Джъстин Тимбърлейк и Dance Off на Макълмор и Райън Луис ни вдъхновяват да потанцуваме с тях

Само за няколко дни излязоха три клипа, които подсказаха, че (освен рефренът "Оо, дай ми любовта!"), това лято ще са актуални и директните призиви да излезем на дансинга - като One Dance на Дрейк, който впечатли с хореография още миналата есен в Hotline Bling, първи сингъл от новоизлезлия му албум Views.

- "Танцува ми се" на Ice Cream е по музика на Даниел "Ice" Димитров, и текст на Малин "Монти" Миланов, а режисьор на видеото е Виктор Антонов - Рик. Клипът е заснет на варненския вълнолом и близкия Южен плаж, като са включени и кадри от рекорда на "Гинес" за най-голяма ДНК верига, съставена от хора.

Медицинският университет в морската столица, който организира тази акция, е и копродуцент на видеоклипа заедно със самата група. 

- Can't Stop The Feeling! е първият нов сингъл на Джъстин Тимбърлейк от две години насам - и петият в соловата му кариера, който оглавява класацията на сп. "Билборд" Хот 100.

След студийния клип с участието и на други актьори от "Тролчета", се появи и официалното видео, режисирано от Марк Романек, което копира Happy на Фарел Уилямс от друга пълнометражна детска анимация - "Аз, проклетникът 2".

- Dance Off на хип-хоп дуета Макълмор и Райън Луис е втори сингъл от тазгодишния им албум This Unruly Mess I've Made, в който участва британският актьор Идрис Елба - гласът на тигъра Шир Хан в новата екранизация по "Книга за джунглата" и един от фаворитите за ролята на Джеймс Бонд.

Режисьори са Джейсън Кьониг и самият Райън Луис, а пред камерата излиза Макълмор, който танцува на най-необичайни места, въвличайки в танцова битка съвсем случайни хора.