Започна активният строеж на огромната сцена за фестивала

Роби Уилямс идва за Spirit of Burgas с баща си Пит Конуей, който също е певец. Очаква се двамата да изпълнят поне една песен заедно на сцената на морския бряг, а за Пит е подготвена и отделна гримьорна в бекстейджа на фестивала.

Виж още: Роби Уилямс тръгна на турне рус, с баща си и пудел

Баща и син излизат на сцената заедно само в избрани концерти от турнето на британеца Let Me Entertain You, а днес стана ясно, че и българската публика ще ги види заедно на плажа на 7 август. 

Фотогалерия: Звездите с родителите си

Вече е в ход и мащабният строеж на основната сцена за Spirit of Burgas, съобщиха организаторите.

"Това е една от най-големите сцени в Европа. От вчера тирове разтоварват елементи от нея и тази сутрин започва сглобяването й", споделя Димитър Маджаров, директор на общинското предприятие "Летен театър, фестивали и концерти" в Бургас.

Огромната сцена, където на 7 август излиза хедлайнерът на откриването, а ден по-късно - и британската група Kasabian, се строи по стандартите за турнето на Роби Уилямс, която изглежда еднакво във всички 25 спирки в Европа. Шоуто в Бургас е първият концерт на плажа в кариерата на лошото момче от Англия, който има зад гърба си над 800 изяви на живо.

Билетите за двата дни на Spirit of Burgas с хедлайнери Роби Уилямс (7 август) и Kasabian (8 август) са на цена 180 лв. Ограничен брой билети за Golden Circle за 7 август са в продажба в мрежата на "Ивентим" в цялата страна. Почти изчерпани са и ВИП билетите със седящи места на трибуните срещу сцената на плажа. 

Билети може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна: OMV, EasyPay, "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис", "На тъмно", билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7 август) и ВИП трибуни със седящи места.

Източник: Spirit of Burgas 2015