Знаехме, че бракът на Бен Афлек и Дженифър Гарнър не върви, но се надявахме на чудо

Една от най-видните актьорски двойки - Бен Афлек и Дженифър Гарнър, потвърдиха, че се развеждат по взаимно съгласие. Бракът им продължи цяло десетилетие, през което им се родиха три деца: момичетата Вайълет (на девет) и Серафина (на шест) плюс сина Самюъл, още едва на три годинки.

Според източници, близки до Афлек (42) и година по-възрастната Гарнър, съпрузите се отчуждили отдавна, но опитали да предотвратят този развой, като години наред ходели на семеен терапевт.

Афлек и Гарнър се запознаха на снимачната площадка на "Пърл Харбър" (2001), а по-късно се снимаха заедно като супергерои в комиксовия "Дявол на доброто" (2003), припомнят американските медии.

Новината за развода дойде след няколкомесечна фактическа раздяла и само ден след 10-годишнината им от сватбата, т.нар. "сватба на розите". Двамата изчакали и децата им да излязат във ваканция.

"Дълго и внимателно обмисляхме това и накрая взехме трудното решение да се разделим. Продължаваме напред, изпитвайки любов и приятелски чувства към другия, решени да споделим родителските задължения към децата", гласи единственият им съвместен коментар, с който Бен и Джен молят да се уважи правото им на личен живот.

След неговия "Оскар" за "Арго" (2012) сега той отново е пред камерата в ролята на Батман от "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта" (2016).

Гарнър, която преди майчинството беше звезда в сериала "Наричана още...", напоследък няма особено успешни изяви. Миналата година тя се снима в семейна комедия със Стив Карел, а неотдавна партнира на Ал Пачино в "Дани Колинс".

Източник: Bulevard.bg