Лили Джеймс, която предстои да гледаме в най-новата екранизация по "Война и мир", сваля емблематичния тренчкот на "Бърбъри", за да остане по монокини...

Коя е (почти) голата манекенка от рекламите на парфюма My Burberry Black, които вече се появиха и у нас? Не е модел, а актрисата Лили Джеймс.

27-годишната англичанка, популярна като лейди Роуз от сериала "Имението Даунтън", е сред най-миловидните блондинки на екрана напоследък.

Тя влезе и в полезрението на Холивуд, където "Дисни" я взеха да играе главната роля в игралния филм по анимацията им "Пепеляшка".

Виж още: Пепеляшка от "Имението Даунтън"

Снима се също в "Гордост и предразсъдъци, и зомбита", театралната сцена я събра отново с Принца (Джеймс Марсдън) в "Ромео и Жулиета", а през идващия тв сезон ще я гледаме по БНТ като Наташа Ростова в последната екранизация на Би Би Си по романа на Толстой "Война и мир".

Най-актуалната й роля обаче е като рекламно лице на британската модна къща "Бърбъри" и техния парфюм My Burberry. Кампанията за новия My Burberry Black е заснета от топфотографа Марио Тестино с напътствия от творческия директор на марката Кристофър Бейли.

В краткото видео актрисата (вече като брюнетка) сваля емблематичния черен тренчкот, за да остане само по бикини и... парфюм.

И всичко това - в по-малко от минута, озвучено от класиката I Put a Spell on You в кавъра на Дъфи.