Дългоочакваните iPhone 5S и iPhone 5C дебютират в България на 24 октомври на събитието "Нощта на iPhone", организирано от "Мтел".

На тази дата след 22 ч. най-нетърпеливите фенове на американската марка ще могат първи да се докоснат до новите модели. 

Телекомът е подготвил шоу с участието на Рафи, по време на което 10 късметлии ще спечелят по един от новите смартфони. 

В рамките на събитието се организира търг за първия златен iPhone 5S в "Мтел". Събраните средства ще бъдат дарени за проекта "Приеми дете. Създай бъдеще", с който компанията и Национална мрежа за децата подпомагат децата, настанени в приемни семейства. 

А за онези, които искат първи да го закупят, точно в полунощ врати ще отвори един от магазините на телекома. 

За съжаление, до събитието ще могат да се докоснат само избраните, буквално. 500 души, селектирани с томбола, ще станат част от "Нощта на iPhone". Желаещите трябва да се регистрират на mtel.bg/iphone до 22 октомври за участие, а 250 от тях ще спечелят по една двойна покана за събитието. 

"Мтел" стартира продажбите на Apple iPhone 5S и 5C от петък, 25 октомври 2013 г., които ще се предлагат с различни тарифни планове. ,

Всеки желаещ да ги закупи може да се регистрира на сайта на "Мтел". Поради голямото търсене и ограничените доставки през следващите седмици, регистрацията гарантира на клиентите на марката, че ще са сред първите притежатели на iPhone 5S или 5C.