За сезонния си дебют екипът е подготвил истинска цветна вихрушка от големи имена, готина музика, промоция на дългоочакван албум, интересни диджей сетове и доста други изненади.

Музикалните титани The Freestylers пристигат отново на родна земя в петък за представянето на новия си албум The Coming Storm. Към тях се присъединява рапърът Deman Rockers от Ragga Twins, който обещава доста изненади за публиката, но това е ясно, като се има предвид новия им албум, очакван да излезе до края на годината.

Разбира се, едно истинско Camp Sessions събитие не може да мине и без класическата си част - диджей колаборацията Емил Прайз, Сава и Бруху, които са подготвили различни по стил сетове.

Сава и Прайз разчупват леда с малко брейкбийт, трап и джънгъл, а след гостите Брухо показва как се пуска дръмендбейз на един дъх! 

Последна, но не и по важност е новината, че на 18 октомври Camp Sessions се увеличават с още един член, но той остава в тайна до петък.

Вратите на *Mixtape 5* отварят в 22 ч., а събитието започва в 23 ч. Промоционални билети от 10 лв. има в ticketportal.bg до изчерпване на количеството. На входа цената е 15 лв.

Дрескодът на събитието е червен.