Този кадър от профила на Кендъл Дженър вече има над 2,5 млн. харесвания

Кендъл Дженър, която е най-популярният модел в "Инстаграм", с близо 30 млн. последователи, вече държи още един рекорд - за най-харесвана снимка.

Досега номер 1 беше сватбената фотография, публикувана от другата "кралица на "Инстаграм" - доведената й сестра Ким Кардашиян.

Кадърът, пуснат от 19-годишната Кендъл, е харесан над 2,5 млн. пъти. Самата тя се похвали с постижението си, като коментира, че е засенчила Ким и мъжа й, рапъра Кание Уест.

Фотогалерия: Кендъл Дженър

Друг представител на семейството им също подобри рекорд в социалните мрежи по-рано този месец. След като се подложи на смяна на пола, бащата на Кендъл - 65-годишният Брус Дженър, дебютира в "Туитър" като жена под името Кейтлин.

Освен от семейното риалити Keeping Up With The Kardashians, той е прочут и като олимпийски шампион в десетобоя от Монреал '76. От трите си брака е баща на шест биологични деца.

Видео: Сериалът на "Амазон" Transparent

За неговото превръщане в жена се говореше отдавна, но след първата корица на Кейтлин Дженър за сп. "Венити феър" микроблогът й в "Туитър" събра 1 млн. последователи за рекордно кратък срок, подобрявайки постижението на US президента Барак Обама.

Източник: Bulevard.bg