H.O.S.H и Fur Coat гостуват на Takeover партитата

Нови и актуални имена гостуват в клуб "Ялта" и през февруари. В най-краткия месец от годината специални гости на Takeover партитата ще бъдат H.O.S.H (на 20 февруари) и дуото Fur Coat (27 февруари). И на двете дати зад пулта са и диджеите от Takeover: Любо Урсини, Валди и Филип Черников. Мястото е залата с индустриален дизайн, позната на всички като Room 2. 

H.O.S.H. е сред най-актуалните германски диджеи, познат като резидент на клубове като Watergate в Берлин, Studio 80 в Амстердам и Ego в Хамбург. От 2006 г. той работи с някои от най-добрите лейбъли в световен мащаб като Dynamic, създаден от Solomun, и Stil vor Talent на Оливер Колецки. H.O.S.H. е за всички, които искат да избягат от сивотата на сцената, а стилът му е модерната хаус музика, която не се съобразява с граници. 

Следващия уикенд, на 27 февруари, в София е дуото от Венецуела Fur Coat. Историята на Серхио Муньос и Израел Съншайн тръгва от работата им за музикално-издателската компания на Демиан Лазаръс Crosstown Rebels, с което се изкатерват на световната хаус сцена. Музиката им е комбинация от вокали на живо, космически саунд и груув елементи - което ясно личи в дебютния им албум  Mind Over Matter.

Освен в "Кростаун ребълс", Fur Coat вземат участие и в много други лейбъли, познати на хаус феновете: Hot Creations, Culprit и Get Physical. Гледали са ги в клубове като Warehouse Project в Манчестър, DC-10 в Ибиса, Day Zero в Мексико, Verboten в Ню Йорк.

Организаторите са подготвили още едно новъведение за партитата, а именно - Pre:Tskeover. За всички, които дойдат в клуба от 22 до 23 ч. входът е безплатен. Освен качествена музика, която да подготви гостите, се предвижда да има и специална селекция с коктейли. 

Към февруарските партита на Takeover от клуба добавят и събития в два последователни петъка (19 и 26 февруари) с най-новото от резидентите на "Ялта". Входът под тематичното име Aroowa е на цена 10 лв.

От "Ялта" припомнят, че са променили политиката си за допускане в клуба. Билети за всички събития могат да се закупят само на входа, където всеки е посрещан от фейсконтрол. На място, в клуба, вече са налични и Yalta Club Cards.

Притежателите на такава карта могат да се възползват от редица привилегии, например 50% отстъпка от цената на входа за събитията с гост-диджей и свободен вход за всички резидентски вечери. Информация за картите ще получите на: www.facebook.com/yaltaclub - или на имейл: [email protected].

Източник: Yalta Club