Круз, който е само на 11, пусна благотворителния сингъл If Every Day Was Christmas (Ако Коледа беше всеки ден), след като подписа договор с мениджъра на Джъстин Бийбър. Коледен номер 1 на Острова обаче стана друго парче...

Дейвид Бекъм често участва в благотворителни инициативи, а по стъпките му върви и най-малкият син от многодетната фамилия.

Виж още: Татуировките на Дейвид Бекъм в кампания на УНИЦЕФ (видео)

11-годишният Круз влeзe в надпреварата за най-продаван коледен сингъл на Острова с благотворителната песен If Every Day Was Christmas (Ако Коледа беше всеки ден). 

Парчето е резултат от звукозаписния договор със Скутър Браун, мениджъра на Джъстин Бийбър.

Видеото е в стила на домашните клипове и включва останалите отрочета на Дейвид и Виктория Бекъм: 17-годишният Бруклин, Ромео (14) и сестра им Харпър, която е едва на пет.

На кадрите хлапетата обикалят заедно някои от най-големите забележителности на родния си Лондон, а невръстният изпълнител пее под дъжд от брокат.

Парчето обаче нямаше успех в битката за коледен сингъл номер 1 - до върха се изкачиха носителите на "Грами" Clean Bandit с Rockabye, която е в класацията за сингли от началото на ноември и за седми път заема първото място в седмичния чарт.

Иначе близо 1/3 от песните в топ 100 на Острова са стари коледни хитове, като All I Want For Christmas на Марая Кери е дори в десетката, а Last Christmas на починалия по празниците Джордж Майкъл - под номер 16.

Виж още: Най-сваляните коледни песни (видео)

Засега изглежда, че малкият Круз не се вълнува толкова от популярността на коледната си песен, колкото от коледните подаръци - а сред тях имаше и китара "Гибсън", която той показа в социалните мрежи, докато носеше и шапка "Бийбър".