Пулев може да съди украинеца за обида

Кубрат Пулев обмисля да отвърне на удара и да заведе контрадело срещу Владимир Кличко. Пулев обяви това е интервю за World boxing news, цитирано от "Тема Спорт".

Преди няколко седмици украинецът подаде иск за клевета срещу Кобрата заради обвиненията, че световният шампион е взимал допинг преди мача между двамата и затова не е пожелал да се подлага на извънредни проверки.

Дело срещу дело

"Обвиненията срещу мен са абсолютно неоснователни. Той обаче ме обиди, след като ме нарече простак и мога да заведа контрадело срещу него. Все още обмислям този вариант. Кличко просто няма основа, на която да спечели делото срещу мен. Сигурен съм в това, което казвам, защото така го чувствам и мисля", коментира ситуацията Пулев.

В един от интервютата си след победата си обаче на Кличко нарече Кобрата "простак". Това би мотивирало и българския боксьор да заведе контрадело.

Пулев не очаква да му бъде даден ревашн, но е категоричен, че ще се бори за подобен мач. Преди това обаче българинът се е прицелил във възвръщане позициите си в световната ранглиста. За целта Пулев е готов да излезе срещу Тайсън Фюри или Дерек Чисора. Фюри спечели с нокаут в 10-ия рунд битката за Великобритания в края на миналата седмица и взе европейския пояс.

Виж още: Взеха пояса на Кобрата

Потенциални следващи съперници

"Надявам се, че в началото на 2015 г. отново ще съм на ринга и ще се бия с Фюри или Чисора. Смятам, че всеки един от тях може да победи Кличко. Всичко е въпрос на правилна стратегия, тактика и късмет. Те направиха добър мач помежду си и са сред потенциалните ми съперници", призна Кобрата.