Австралийката застава зад диджейския пулт този петък в поредното Takeover парти

Takeover партито в "Ялта" този петък, 20 май, посреща за пръв път у нас един от резидентите на Enter и неразделна част от Ибиса - Бела Сарис. Без съмнение, Room 1 на столичния клуб е най-подходящото място да се запознаем с ъндърграунд техното на австралийката. В партито участват и главните виновници за гостуването й: Любо Урсини, Филип Черников и Валди.

Бела Сарис е не само красива, но и много талантлива. Всичко при нея започва oще на 15-годишна възраст, когато посещава първия си фестивал за електронна музика в своя роден град Сидни. По това време тя няма и представа, че любопитството й ще я отведе до места като Ибиса, по-специално Space Terrace, където се ражда желанието й да бъде от другата страна на пулта.

Не след дълго Бела научава как да изразява себе си чрез миксиране и как да пуска рамо до рамо с "порасналите" деца на електронната музика.

Резидент на Enter и ученичка на Ричи Хоутин, както и на останалите легенди в лейбъла, Сарис се развива с годините - и днес не спира да предава на публиката своята енергия и преживявания чрез сетовете си.

За да има напредък, музиката трябва да е свободна и неограничена, споделя диджейката. Eто защо не е изненда, че стилът й на смесване не спазва никакви правила и норми. Точно такава се очаква да я видят и феновете й този петък в Room 2.

От клуба припомнят, че "Ялта" е променила политиката си за допускане вътре. Билети за всички събития могат да се закупят само на входа, където всеки е посрещан от фейсконтрол.

На място, в клуба, вече са налични и Yalta Club карти. Притежателите им могат да се възползват от редица привилегии, като 50% отстъпка от цената на входа за събитията с гост-диджей и свободен вход за всички резидентски вечери. Информация за тях може да получите на: www.facebook.com/yaltaclub/ или на е-майл: [email protected].

.

Източник: Yalta Club