Екзотичната певица разкрива подробности за своя произход

Инди Зара, която пристига отново в София за концерт на 16 октомври, разказа за своите корени. Френско-мароканската сензация, която е израснала и възпитана в няколко култури, заяви, че е наследничка на пустинен народ.

"Аз съм внучка на туарегите, а баща ми е военен. Още докато бях дете пътувахме доста, живели сме в Мароко, Испания, Франция, Холандия... Сега също пътувам много!", споделя Зара.

Туарегите са номадски народ, които векове наред обикалят с камилски кервани из Сахара, а в края на XIX век владеят пустинята и градовете оазиси. Затова и част от песните си изпълнителката пее на берберски - езикът, който се говори от тези народи.

Музиката на Зара е изкуство, родено от няколко култури - Мароко, с екзотичния му привкус, и Франция, където певицата се отдава на таланта си. Затова усещането за музиката й е фюжън, с елементи от джаз, соул, фънк и рок.

Виж още: Инди Зара рисува албумите си, преди да ги изпее

Инди Зара е в София на 16 октомври в "София лайв клуб" заедно с 6-членна група - изявени имена от соул и джаз музиката. Блендата й е приятна за ухото с елементи на соул, джаз, реге и твърди вокали. Да я чуеш на живо е разпалващо изживяване, което клубният живот на столицата ще помни дълго, надяват се организаторите.

Билетите за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим" и "София лайв клуб" на цена 50 лв., като първите 200 билета са на ексклузивна цена 40 лв.

Всички най-актуални новини за концерта на Инди Зара следете и на страницата за събитието във "Фейсбук": Hindi Zahra live @ Sofia live club, 16.10.2015.

С медийната подкрепа на: Actualno.com, Iwoman.bg, Pik.bg, MySound.bg, Blife.bg, Bnews.bg, Meloman.bg, Svetsko.bg, ViewSofia.com, DJambore.com, OffNews.bg, StyleArt.bg, Musictour.eu, Bulevard.bg, Svejo.net, 12mag.net, Grazia.