Все пак на сватбата й с Джъстин Теру, която се състояла в делничен ден, присъствали десетки гости

Дженифър Анистън (46) и Джъстин Теру най-сетне се ожениха. Двойката си казала "Да" пред повече от 70 роднини и приятели в сряда. Венчавката, както и сватбеното тържество се състояли на открито в имението им в Бел Еър, съобщава светското сп. "Пийпъл".

Гостите не знаели, че отиват на сватба - поканите били за рождения ден на Джъстин, който навършва 44 няколко дни по-късно, на 10 август. Младоженците държали всичко да е изненада и успели да опазят тайната си.

Виж още: Звездите, които остаряват най-достойно

Сред знаменитостите, с които Джен и съпругът й споделили празника си, били нейните колежки от сериала "Приятели" Лиса Кудроу и Кортни Кокс, скандалният радиоводещ и съдия в "Америка търси талант" Хауърд Стърн с жена си Бет, Джейсън Бейтман, актьорското семейство Емили Блънт и Джон Красински, Елън Дедженъръс и Порша де Роси, Уил Арнет, Тоби Магуайър и Дженифър Мейър, тв водещият Джими Кимъл, топфотографът Тери Ричардсън.

Засега няма сведения нейният бивш мъж Брад Пит, когото Анджелина Джоли й открадна, да е попаднал между поканените.

Анистън и Теру, който е сценарист на филми като предстоящия "Зулендър-2", но и актьор, бяха сгодени от близо три години. Понастоящем той играе главна роля в новия сериал на HBO и Деймън Линделоф "Останалите" / The Leftovers.