Попзвездата е първата певица от своята раса, поставена на корица в септемврийския брой на "Вог"

Рокля от Марк Джейкъбс в цвят на лавандула, с избродирани цветя и цена 12 хил. долара носи Бийонсе на третата си корица за американския "Вог". Тоалетът е допълнен с връхна дреха от същия дизайнер за 4800 долара и "мокра" прическа.

Виж още: Оскъдните бански, с които Бийонсе "ваканцува" на Хаваите

Корицата се смята за пореден връх в 123-годишната история на списанието, тъй като Бийонсе е първата афро-американска певица, станала лице на септемврийския брой.

Той е най-дебелият през годината, защото представя тенденциите в есенно-зимната мода. Преди нея на корица през септември са се появявали само две други звезди от нейната раса - супермоделът Наоми Кембъл и актрисата Холи Бери.

Броят е в продажба от 25 август, като ранен подарък за рождения ден на Бийонсе, която навършва 34 на 4 септември. Наскоро тя бе обявена и за личността с най-много последователи в "Инстаграм" - 43 млн.

Фотосесията във "Вог" е заснета от Марио Тестино, а работата по нея е документирана и с артистично видео. Останалите тоалети са от "Ателие Версаче", Стела Маккартни, "Живанши" и Louis Vuitton.

Източник: Vogue