Дори да не си голям фен на Бийонсе, вероятно си забелязал, че новинарският ти поток във "Фейсбук" и "Туитър" тази сутрин бе пълен с публикации за нея. Причината е, че абсолютно неочаквано тя пусна нов албум

Неочаквано, защото премиерата му не бе съпроводена с никаква пиар кампания, нямаше сингли, нито видеоклипове, изобщо никакви подсказки, че певицата готви нещо подобно. И то какво...

Бийонсе не просто изкара албум, а албум с 14 нови парчета и клип към всяко от тях, като целият проект се е подготвял, докато през последната година тя обикаля света на турне, което тъкмо чукна стотния си концерт.

Междувременно отглежда 2-годишната си дъщеря, прави си екзотични екскурзии с Джей Зи и не пропуска благотворителна инициатива.

Петият й студиен албум, кръстен на нея, съдържа 14 нови парчета и 18 видеа - феновете получават и клиповете на Grown Woman, Yonce, Ghost, които не се включени в албума като песни, както и видео с кредити.

Виж още: Новото видео на Бийонсе е... реклама

Бийонсе в Yonce

В песните се включват нейният съпруг Джей Зи, Франк Оушън, Дрейк, Джъстин Тимбърлейк, Тимбаленд, а в Blue чуваме и гласа на дъщеричката й.

В клиповете се появяват, разбира се, Джей, Дрейк, Блу, но и колежките й от "Дестинис чайлд", майка й, сестра й Соланж, Фарел Уилямс и чернокожите модели Джоан Смолс, Джордан Дън и Шанел Иман.

Целия албум Beyonce можеш да чуеш, видиш и купиш в iTunes само срещу $15,99.

От 20 декември започва продажбата и на отделните сингли.

30 секунди от всеки клип можеш да видиш в канала на Бийонсе в YouTube.