Сюжетът е вдъхновен от собствените му посещения в изискани ресторанти, а клипът е заснет в стила на историите, разказвани от Луис във филмите за Антмен

Ед Шийрън започва да гради суперуспешната си кариера още на 13, а тази година продължава да превзема нови и нови територии. Наскоро той най-сетне потвърди, че се е оженил за приятелката си от детинство Чери Сийборн, игра себе си във филма на Дани Бойл "Вчера си е за вчера" (където си позволи да редактира "Бийтълс" с "Хей, пич" вместо "Хей, Джуд"), пусна четвъртия си студиен албум No.6 Collaborations Project, съставен от дуети със звезди като Еминем и Фифти сент, Джъстин Бийбър, Камила Кабейо и Карди Би, Бруно Марс и Крис Стейпълтън, а междувременно продължава европейското си турне.

28-годишният английски поет с китара е сред най-популярните съвременни изпълнители, но като тийнейджър е трупал и сценичен опит и в театрална школа, така че актьорството също му се удава. Вече се е снимал в няколко сериала, сред които дори "Игра на тронове". Едва сега обаче участва в реклама, и то на един от любимите си продукти - кетчуп.

Американските производители "Хайнц" твърдят, че идеята за клипа била на самия Шийрън и се базирала на собствените му посещения в изискани ресторанти, тъй като имал навика да си носи бутилка кетчуп, за да подправя гурме ястията по свой вкус. Като допълнение към видеото, имитиращо разказите на Луис (Майкъл Пеня) от първо лице във филмите за Антмен, компанията пуснала лимитирано издание, кръстено на Ед - Heinz Edchup.