Изгряващата звезда от Косово гостува на заключителния концерт от Happy Energy Tour 2016 в София

Изпълнителката на хита BonBon идва у нас за финалния концерт от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016. Звездата от Косово излиза пред родната публика на 18 септември на столичния пл. "Княз Александър Първи".

Заедно с нея на софийска сцена ще бъдат и участниците в досегашните концерти от турнето: Криско, Поли Генова, Мария Илиева, Павел и Венци Венц, Михаела Филева, Атанас Колев, Пламен и Иво, Михаела Маринова, Невена Пейкова, Дарина Йотова - Дара, Кристиан Костов, диджей Doncho и балет "Нова".

Ера Истрефи е етническа албанка, подобно на Рита Ора. Родена е през 1994-та в Прищина, Косово, а изгрява през 2013 г. с дебютния си сингъл Mani për money, последван от A po don и E dehun.

Миналата година е международният й пробив с Njo si ti, но най-големият й хит досега е BonBon, чието звучене е сравнено от "Билборд" с реге естетиката на Major Lazer и вокалите на звезди като Риана и Сия.

От зимата насам клипът е гледан над 100 млн. пъти, а песента оглави класациите на онлайн платформи като Shazam, Spotify и iTunes. Тази година балканската звезда сключи договор със звукозаписния гигант "Сони мюзик", а това лято е в Лос Анджелис за работа по няколко нови проекта.

Фотогалерия: Ера Истрефи - секси блондинка от Косово

В края на юли на световния пазар бяха пуснати и няколко ремикса на парчето, включени в The Bonbon EP заедно с оригиналната и англоезичната версия.