БГ трейлър за продължението на култовата комедия, където, освен Джъстин Бийбър, се появяват и други нови звезди, начело с Пенелопе Крус.

Дерек Зулендър и колегата му Хензел са все още на модния подиум, но изглежда времето им на супермодели е отминало безвъзвратно - особено на фона на безполови манекен(к)и, които подозрително приличат на Бенедикт Къмбърбач.

Двамата обаче са вербувани от сексапилната Валентина, модел на бельо и агентка от отделя на Интерпол "Висша мода" (Пенелопе Крус), за да съдействат в разплитането на заговор за ликвидирането на най-красивите хора по Земята: Деми Ловато, Ъшър, Лени Кравиц, Майли Сайръс, Джъстин Бийбър.

За целта двамата трябва да се внедрят отново в света на висшата мода, 15 години по-късно. Завръщането им е факт, сега Господ да ни е на помощ!

Завръща се обаче и злодеят от първия филм (Уил Феръл), който вече е излежал присъдата си... Развръзката идва в кината на 12 февруари.

Виж още: Зулендър се завръща - на модния подиум и в кината

Горното видео постави рекорд за най-гледан трейлър на комедия за всички времена, след като за по-малко от 10 дни бе гледано над 50 млн. пъти в различни платформи. Междувременно се появи и първото селфи на Дерек и Хензел, направено със смартфони. Кадърът от плаката на филма беше качен в чисто новия "Инстаграм" профил на Зулендър с текст: "Какви са тези телефони - за великани ли?"...