Певицата пристига тези дни с групата си, а дотогава подгрейте с някои от най-новите им концертни клипове, вкл. на хита This World

Очарователната белгийка и нейният 15-членен екип идват с два тур буса и тир, пълен със специална техника за шоуто още в ранните сутрешни часове на 14 май. Специално изработена завеса, осветление и аналогови озвучителни пултове, монтирани на сцената на столичната зала "Универсиада", ще допринесат българските фенове да се насладят на Села Сю и нейния концерт в пълния му блясък.



Вратите отварят в 19,30 ч., като пръв на сцената се качва представител на българската сцена - Рамзи Херкулес от Boogie.FM, за да подгрее публиката със своята селекция от преработени и оригинални версии на фънк, соул и дъб парчета, както и с типичните си импровизации на саксофон.

Села Сю излиза след него, за да представи на живо актуалния си албум Reason. В основата на групата й са четирима професионални музиканти, които движат заедно музикалния проект Selah Sue, а самата певица споделя, че ги усеща като нещо повече от семейство и не си представя да продължи музикалната си кариера без тях.



Веднага след концерта всички фенове могат да удължат преживяването на организираното официално афтърпарти в столичния клуб *Mixtape 5*, безплатно за всички притежатели на билети за концерта. Началният час е 22,30, а специален гост за вечерта е диджей Досю Амуджев от Groovy Sessions Radio Show, който ще се постарае да запази соул, фънк и ню джаз атмосферата.

Билети "Ранно пиле": 40 лв. (категория правостоящи) само в магазин "Яко" на ул. "Граф Игнатиев" 43 или с резервация на тел. 0886 33 33 67.

Онлайн и стандартни билети: 45 лв. (категория правостоящи) в мрежата на Eventim.bg - "Пикадили", "Техномаркет", OMV и др.

Седящите места в централните сектори B и C са на цени 60 лв., а местата във ВИП ложата на зала „Универсиада“ са 65 лв. Следете събитието и във "Фейсбук".