Излезе трейлърът за "Сървайвър", както и за още един нов трилър с бившия Джеймс Бонд

Година след пребиваването на поредната голяма кинозвезда в България, имаме възможност да видим и резултата. В "Сървайвър", който зад Океана излиза още в края на май, Пиърс Броснан е килър по прякор Часовникаря, който преследва Мила Йовович, за да я ликвидира...

Героинята й е служителка на Държавния департамент, изпратена на работа в US посолството в Лондон, откъдето трябва да осуетява навлизането на терористи на САЩ. Освен обект на наемен убиец, тя се оказва и обвинена за престъпление, което не е извършила...

Задачата й е да остане жива, да изчисти името си и да предотврати мащабно терористично нападение в Ню Йорк навръх Нова година. Участват още: Анджела Басет, Дилън Макдърмот, Джеймс Д'Арси, Франсис де ла Тур. Режисьор е Джеймс Мактийг ("В като вендета").

Междувременно тези дни Мила роди второто си дете, отново момиченце, а Броснан почива семейно на Хаваите, докато ремонтират имението му в Малибу, където пожар нанесе щети за 1 млн. долара.

Друг негов нов трилър - No Escape, излиза в края на лятото, но там той има поддържаща роля, а главната се играе от Оуен Уилсън, в необичайно драматично превъплъщение като американски бизнесмен, установил се със семейството си в държава от Югоизточна Азия.

Внезапно обаче чужденците се оказват в капана на политически размирици и трябва по най-бързия начин да намерят начин да се измъкнат, преди разбунтувалите се народни маси да отнемат живота им.

Режисьор е Джон Ерик Даудъл, който е автор и на сценария заедно с брат си Дрю.