Най-новото изпълнение от концерта на Детския радиохор е гледано 80 хил. пъти за по-малко от седмица и може да достигне популярността на кавърите, записвани от Scala & Kolacny Brothers

В първия пролетен ден Детският хор на БНР отпразнува 55-ия си рожден ден на 21 март в зала "България" под диригентството на Венеция Караманова.

Вероятно най-известната хорова формация у нас, която жъне успехи и зад граница, той е основан през 1960 г. от покойния вече акад. Христо Недялков, а на 8 април е и техният великденски концерт.

Репертоарът на Детския радиохор включва творби от всички епохи и стилове, но в своеобразен акцент на съботния концерт се превърна версията им на Nothing Else Matters на "Металика".

Българските медии вече обявиха това изпълнение, по аранжимент на Любомир Денев-син, за уникално; за по-малко от пет дни то е гледано в YouTube над 80 хил. пъти и е напълно възможно да достигне популярността на "Скала и Колачни брадърс", които са се специализирали в хорови версии на рокхитове.

Белгийците предизвикаха фурор още през 2010 г., когато Creep на "Рейдиохед" в тяхното изпълнение озвучи трейлъра на "Социалната мрежа". Можете да ги чуете като фон и в тв сериали като "Имението Даунтън" и "Клопка", а кавър на Nothing Else Matters е включен още в албума им Circle (2010).