Сюжетът обаче не е действителен, а само в новия й клип Blank Space, заснет в култово имение

След няколко неуспешни връзки с известни мъже, възпявани от нея в хитове, Тейлър Суифт отново изживява романс, но само на екрана. Обект на чувствата й, които варират от обожание до луда ревност, е топмоделът Шон О'При, неин връстник.

Той е в ролята на поредното й гадже, като идеята е певицата да бъде показана такава, каквато я представят медиите - като мъжемелачка и маниакална личност, която не може да задържи дълго никого до себе си, и използва противоположния пол като материал за песните си.

Видеото към Blank Space, пореден сингъл от новия й албум "1989", е заснето в нюйоркския замък "Охека", който бил построен преди век от Ото Херман Кан. Имението днес е втория по големина частен дом в САЩ - с площ 10 хил. кв. метра и 127 стаи, отдавани на хотелски начала; популярно място за ВИП сватби и фотосесии.

Режисьор е Джоузеф Кан, който стои зад десетки клипове - като отличения с "Грами" Without Me и Love the Way You Lie на Еминем, дуета на Шакира и Риана Can't Remember To Forget You, както и Toxic на Бритни Спиърс, където участва друг прочут модел, Тайсън Бекфорд.