Кристина Скуча, или Сестра Кристина, както е монашеското й име, но и нейният артистичен псевдоним, спечели по-рано тази година втория сезон на "Гласът на Италия", а сега пусна дебютния си сингъл - кавър на Like a Virgin

През пролетта 25-годишната монахиня от Сицилия предизвика истински фурор, когато се яви в кастингите "на тъмно" с хита на Алиша Кийс No One и избра за свой треньор в шоуто рапъра Джей Акс.

По-нататък тя се представи с други англоезични парчета като Girls Just Want to Have Fun на Синди Лоупър, Hero на Марая Кери, The Time of My Life от филма "Мръсни танци", What a Feeling от "Флашданс", дори Livin' on a Prayer на "Бон Джоуви", като неизменно се явяваше в расото от католическия Орден на св. Урсула, т.нар. сестри урсулинки.

Ако не се влияеш от предишни интерпретации, откриваш, че това е песен за силата на любовта да обновява хората, спасявайки ги от тяхното минало, обяснява Кристина избора си на първи сингъл пред италиански вестник и не крие, че очаква реакция от Кралицата на попмузиката: "Бих искала да видя физиономията й, когато й кажат, че пее монахиня."

Дебютният й албум излиза на 11 ноември, а видеото към Like a Virgin е заснето във Венеция, също като оригинала на Мадона отпреди 30 години.