"Последния екшън герой", както го определи преди време сп. "Форбс", предстои да гледаме в "Билет за отвъдното" и "Твърде лично-3", чийто трейлър излезе в края на септември

Актьорът, играл Оскар Шиндлер в отличения с "Оскар" филм на Стивън Спилбърг, не е сред най-емблематичните лица от екшъните, но на 62 изживява ренесанс с роли именно в този жанр. След като през 2009 г. изгуби съпругата си Наташа Ричардсън при нелеп ски-инцидент, Лиъм Нийсън не забави темпото на работа - напротив.

Тази година вече го гледахме в "Директен полет" и "Който оцелее, ще разказва", през октомври чакаме "Билет за отвъдното", по едноименния роман от Лорънс Блок (вж. трейлъра по-долу), а вече излезе и трейлър за третия, финален филм от най-успешната му поредица.

"Твърде лично-3" (с оригинално заглавие Tak3n) отново е по сценарий на Люк Бесон, режисьор е Оливие Мегатон, заснел и предишната част, а Фамке Янсен и Маги Грейс се завръщат като бившата съпруга и дъщерята на главния герой Брайън Милс. Премиерната дата е в първите дни на 2015 г., а хонорарът му е 20 млн. долара.

Вижте го също в БГ трейлъра на "Билет за отвъдното", по кината у нас от 24 октомври.