"Вината в нашите звезди", по едноименния бестселър на Джон Грийн, събира отново на екран Шайлин Удли и Ансел Елгорт. В кината у нас от 13 юни

Двамата млади актьори бяха брат и сестра в "Дивергенти", а сега играят влюбени, чиято романтична връзка се разгръща на фона на Амстердам. Тийнейджърката Хейзъл обаче знае, че не й остават повече от няколко години живот, затова гледа на себе си преди всичко като на "професионално боледуваща". Светът й се променя, когато един ден в групата за взаимопомощ, която посещава заради налегналата я депресия, се появява Огъстъс Уотърс...

Романът на Джон Грийн, който продължава да оглавява класацията за най-продаваните книги в Amazon.com, е издаден и на български от "Егмонт България", а в. "Ню Йорк таймс" го описва като "комбинация от меланхолия, философия, хумор и романтика", чрез която авторът "ни разкрива какво е истинска любов... много по-романтична от който и да било залез на плажа".

Шайлин Удли, изгряла редом с Джордж Клуни в "Потомци", този път е с къса коса. 20-годишният й екранен партньор, чийто герой е с ампутиран крак, е известен още като модел и диджей, а тази пролет издаде първия си сингъл с електронна музика под артистичния псевдоним Ансоло.

Както във всеки тийнейджърски филм с амбиции за кинохит, и тук саундтракът играе голяма роля, с песни на Люки Ли, Том Одел, Джейк Бъг и Ед Шийрън.