Момчетата (с Найл Хоран на патерици заради операция на коляното) бяха отличени за Best Song Ever, а най-долу виж и останалите победители от британските музикални награди, раздадени в Лондон на 19 февруари

Best Song Ever, в който момчетата от One Direction показват актьорски умения, излезе миналото лято и само за едно денонощие постигна 10,9 млн. гледания, като подобри рекорда във Vevo, поставен от Майли Сайръс и нейният We Can't Stop.

Във видеото, заснето в Маями под режисурата на Бен Уинстън, петорката пародира хора на различни постове в шоубизнеса. В началото Найл Хоран, като брадат шеф на киностудия (Харви Уайнстайн?), води диалог с Луи Томлинсън, в ролята на плешив продуцент а ла Том Круз в "Тропическа буря". Двамата им герои обясняват на One Direction, че филмът за групата ще стане по-добър от "Форест Гъмп", по-смешен от "Последният ергенски запой" и по-тъжен от "Титаник".

В същото време Зейн Малик е дегизиран като секретарка, Лиъм Пейн играе рус хореограф, а любимецът Хари Стайлс - очилатия Марсел от маркетинга отдела.

Клипът включва и кадри от самия филм - документалния "One Direction: Това сме ние", който мина по кината в края на лятото.

Наградата "Брит 2014" за най-добро музикално видео се гласува от публиката, в останалите категории имаше други победители: Waiting All Night на "Рудиментал" с Ела Еър стана сингъл номер 1 в конкуренция с други девет хита. "Арктик мънкис" получиха статуетките за британска група и албум на годината ("AM"), а Bastille бяха отличени за пробив.

Дейвид Боуи и Ели Голдинг спечелиха в категориите за британски певец и певица, като вместо ветерана на сцената излезе супермоделът Кейт Мос, за да прибере неговия приз. В международния раздел британската музикарна награда беше за Лорд (певица), Бруно Марс (певец) и "Дафт пънк" (група).