Песента на британската формация Rudimental e най-излъчваната в българския тв и радиоефир през изминалата 2013-а, отчитат от "Профон".

Парчето на дръмендбейс сензацията, която гостува у нас с диджей сет на 14 декември в зала "Христо Ботев", приключва годината с 8130 ротации, над 1000 повече в сравнение с хита на "Дафт пънк" с Фарел Уилямс и Найл Роджърс Get Lucky.

След тях в Топ 10 се нареждат Low Deep T с Casablanca, румънката Антония с Marabou, Калвин Харис с I Need Your Love (и гласа на Ели Голдинг), La La La на Naughty Boy с певеца Сам Смит, който наскоро надви вокалистката от Waiting All Night Ела Еър за музикалната награда "Изборът на критиката".

Макълмор и Райън Луис са окупирали седмото и осмото място с два свои хита: Can't Hold Us и Thrift Shop, миналогодишният X-Factor UK Джеймс Артър е на предпоследното място с Impossible, а почетният номер 10 е "Опасно близки" на Михаела Филева с ВенЗи, пускана 5885 пъти за периода до 15 декември.

Вижте междувременно и клипа към новото парче на "Рудиментал" от дебютния им албум Home. В сингъла Free пее Емели Санде. Подобно на горното видео, където участва актьорът и състезател по велосипеден мотокрос Кърт Йегър, тук главното действащо лице също е екстремен спортист, но с живописните Швейцарски Алпи като фон.





0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност