На празничния 14 февруари в клуба гостува Дани Авила със специален удължен диджейски сет

Испанският диджей Дани Авила празнува 14 февруари в компанията на българските си фенове в Room 1 на клуб "Ялта".

Гостът е подготвил специален удължен сет с продължителност шест часа, с който обещава прогресивно нарастваща динамика в звученето.

Едва 19-годишен, Дани Авила вече се спряга като едно от най-търсените и популярни имена на световната EDM сцена.

На крехките 16 той печели награда за дебют от престижните Vicious Music Awards 2011, а днес младият диджей оправдава титлата, като се ползва с признанието и подкрепата на успешни свои колеги Тиесто и Фед льо Гран.

Освен със съвместни турнета с тях, Дани Авила може да се похвали със зашеметяващ дебют на основната сцена на Ultra Music Festival, както и с участия на Коачела, Electric Zoo, Electric Daisy Carnival, Tomorrow World.

Към това може да добавим и компилациите, които прави за двете най-големи музикални институции - Ministry of Sound и Ibiza Calling на легендарния клуб Space Ibiza.

Списъкът с успехите му е дълъг, но няма да е нужно да го изброяваме целия, тъй като на 14 февруари ще можете да се уверите лично, че аплаузите за него са заслужени. В клубната зала 1 заедно с него излизат и резидентите на "Ялта" Стефан Попов и Руно.

Цената на билета е 20 лв. в мрежата на "Ивентим" и клуб "Ялта". Можете и да играете за една двойна покана, ако отговорите правилно на следния въпрос:

Кой град е домакин на Ултра мюзик фестивал (UMF), където Дани Авила дебютира през март 2013 г.?

а/ Варна

б/ Маями

в/ Берлин

Отговаряйте в коментарите по-долу с истинския си "Фейсбук" профил. Пожелаваме ви успех с актуалния сингъл на Дани Авила - Boom!

Чрез томбола изтеглихме един от вас, който е отговорили правилно на въпроса по-горе.

Печелившият:

1. Цветозар Черкезов

С печелившият ще се свържем във "Фейсбук", за да уточним как ще получи наградата си. Пропускът важи за двама.