Техно фестивалът с четвърто издание

Великденското парти Solar Easter: Trinity тази година е на 3 април. В трите зали на "Интер експо център" феновете на електронната музика могат да видят три отделни състава и

13 диджеи само срещу един билет

В рамките на фестивала за първи път у нас гостуват имена като Лучано, Сет Трокслър, Tale of Us, Аудион, Андреа Олива, Пол Рич.

Комбинацията от качествен подбор на участниците и усилен труд на организаторите от клуб "Ялта" превръща Solar Easter: Trinity в балканския техно фестивал без аналог.

"Solar Easter: Trinity следва линия на развитие, различна от всяка друга в музикалния събитиен бранш - обяснява дългогодишният резидент на "Ялта" Любо Урсини, който стои зад идеята. - Фестивалът е алтернативно и бутиково издание, част от серията Solar, което, бих казал, не е за всеки. За да се припознаеш в Trinity, освен ценител на техно музиката,

трябва да си любопитен и отворен към новото

Не желаем да стъпваме върху една и съща плоча всяка година, както много наши колеги правят. Играта на сигурно не е за онези, които се стремят към развитие. Ние даваме шанс на хората да присъстват на фестивал по световен образец и вярваме, че именно това е формулата за успех. Нещо повече - това е възможността българската електронна сцена да върви напред."

И тази година се запазва разпределението на залите в "Интер експо център", като всеки, закупил билет, може да лавира между Floor 1 (Валди, Андреа Олива, Tale of Us, Сет Трокслър), Floor 2 (Филир Черников, Лучано, Пако Осуна, Гейзър) и Floor 3 (Любо Урсини, Матю Диър DJ set, Пол Рич, Аудион live, Марсел Детман).

Билети на цена 40 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим" и клуб "Ялта".