Дамското дуо с нюх за хаус музиката идва по покана на клуб "Ялта" на 25 октомври

Анастасия и Виви-Ан от атрактивния женски тандем "Блонд:иш" пристигат по покана на "Ялта", за да застанат зад пулта в Room1 на столичния клуб тази събота, 25 октомври. С особен афинитет и лични симпатии към България, момичетата признават, че нямат търпение да се завърнат, за да споделят творческия заряд, който са събрали от последната си визита насам. 

В началото, през 2007 г., двете работят като промоутърки и диджейки на парти в Монреал, наречено Blond:ish. Любовта им към хаус музиката ги свързва и те решават да следват мечтите си, като започнат да работят заедно.

Година по-късно "Блонд:иш" печелят световното първенство по въздушна китара (World Air Guitar Championship) в Монреал и това дава летящ старт на кариерата им. 

През 2010 г. дуото напуска Канада и се отправя към Лондон, където атмосферата неминуемо води до нови контакти и възможности. Малко след пристигането си те се присъединяват към семейството на звукозаписната компания "Компакт".

През последните четири години девойките обикалят света и развиват стила си, записвайки ремикси на звезди като "Депеш мод", а пътуванията допринасят за позитивното им звучене.

"Блонд:иш" са в София тази събота, 25 октомври, а билетите на цена 20 и 25 лв. се продават в мрежата на Eventim.bg и клуб "Ялта".