Македонецът Никола Настески, наричан още с прякора си от детинство Лестер, спечели първото All Stars издание на риалити шоуто и голямата награда - лек автомобил, макар още да няма шофьорска книжка

Месец по-рано с победата в четвъртия сезон на "ВИП брадър" се поздрави и Орлин Павлов. Двамата спечелиха симпатиите на зрителите със своя позитивизъм, а и защото си даваха ясна сметка, че участват в игра, която не бива да се приема прекалено сериозно.

Орлин, вече на 33, е най-известен като поп изпълнител, но започва кариерата си на сцената като актьор и е трупал популярност в други тв формати като "Дансинг старс" и "ВИП денс".

Гост-звездата от Скопие пък е едва на 22, студент по туризъм, манекен и стриптийзьор, но

с амбиции да прави певческа кариера

Прекарва близо три и половина месеца в сръбския "Велики брат 2011" сред съквартиранти от още няколко държави в пределите на бивша Югославия - и е изгонен точно преди финала.

Почти непознат в България, Лестер прекара месеца си като на пионерски лагер и се забавляваше, като се включваше с готовност в номерата на Найден, който му бил по-интересен от шанса да свали някоя от жените в Къщата.

Часове след победата си македонецът обясни пред Гала в "На кафе", че не се е ядосвал за нищо и приемал на шега дори обидите, защото знаел, че има начин да си върне - дори за номинациите.

Според него тукашните участници в All Stars сезона, повечето от които се завърнаха в Къщата няколко години след първото си пребиваване в "Биг брадър", приемали новата си изява прекалено сериозно.

С другия македонски съквартирант - манекенката Цеце, се познавали бегло от общото си участие в друго шоу преди три-четири години, макар да вървяха слухове, че са свързани като гаджета или дори брат и сестра. Допълнителни симпатии, особено към Лестер, им донесе мисията, в която бъдещият победител

бе облечен в униформа на български войник - какъвто е бил и дядо му

По-късно Никола сподели, че не се интересува от чисто политическите отношения между България и Република Македония. Не е важно какъв си по народност, важно е да си човек, коментира той пред Гала по Нова телевизия (видео).

Никола преживя и драматични моменти, след като по време на престоя си в тайната стая Панайот получи задача да обере един от съквартирантите, докато играят на сляпа баба по време на военната си мисия - и избра това да бъде именно македонецът.

Така младокът прекара цяла седмица без двата си куфара, но получи дрехи от Миро, а Найден се присъедини към протеста му пред камерите в стил Jackass.

Последната им мисия, възложена задкулисно от Панайот ("Отмъщението", като сериала, който тръгва по Нова тв довечера), бе да залепят обувките на Боби за стената. Ръгбистът не му останал длъжен и

се саморазправил със звездата от Гълъбово

зад кулисите на шоуто след финала. За инцидента разказа самият Пацо в сутрешния блок "Здравей, България" (видео).