Китаец успя да осъди жена си заради грозните им деца.

Независимо колко искаме да подобрим външния си вид, не трябва да забравяме, че децата ни ще наследят както най-хубавите, така и най-грозните ни черти.

Освен болката и дискомфорта, които вървят в комплект с пластичните операции, последиците могат да бъдат много по-фатални.

За пример е случаят на китайското семейство Фенг. Когато г-н Фенг за пръв път вижда отрочетата си, се ужасява от външния им вид. След много скандали и дори тестове за бащинство, се оказва, че г-жа Фенг си е правила пластични операции на стойност $100 000, и лицето й, в което Ян Фенг се е влюбил, изобщо не е толкова привлекателно в действителност.

Интересното обаче е, че той успява да я осъди, защото не му е родила красиви деца. Г-н Фенг получава $120 000 за отвращението от собствените си наследници.

Изглежда, че пластичните операции на госпожа Фенг, са й излезли прескъпо. Да, излъгала е съпруга си, но кой може да я вини за суетата.

Откакто случаят на семейство Фенг се появи в интернет, новината циркулира заедно с горното изображение, но това не са героите на историята, а статисти в реклама на клиника за пластична хирургия в Тайван.

Според рекламата, единственото нещо, за което трябва да се тревожите при пластичните операции, е какво ще обяснявате на децата си след време.