Тази сряда Томас Лодърдейл и Сторм Лардж ще раздават автографи след първия си концерт в София.

След два дни няколко хиляди души ще се докоснат до истинското щастие с музиката на "Пинк Мартини", които гостуват за първи път в България по покана на EventEase. 

На 16 октомври в 20 ч. Томас Лодърдейл ще излезе на сцената в Зала 1 на НДК с миниоркестър и заедно с очарователната фронтдама Сторм Лардж американската формация ще представи новия си албум Get Happy.

За радост на всички български почитатели групата обеща среща с публиката след концерта тази сряда, по време на която Томас Лодърдейл обяви, че очаква предложения за българска песен, тъй като до момента "Пинк Мартини" не са включили такава в репертоара си от композиции на повече от 20 езика.

В Get Happy има песни на фарси, турски и румънски, така че не е изключено в следващия си проект "Пинк Мартини" да пропеят и на български.

Друг голям подарък за феновете на групата в новия им албум е невероятното изпълнение на Smile. Малко преди да си отиде миналата година, американската комедийна звезда Филис Дилър, която е познавала и работила лично с Чарли Чаплин, приема поканата на Томас Лодърдейл да запише Smile в една от най-въздействащите интерпретации на незабравимата композиция от "Модерни времена".

Специално за концерта си в София групата ще донесе дискове с новия им албум и всеки желаещ да се сдобие с Get Happy, ще получи автограф от Томас Лодърдейл и компания и ще има възможност за среща с посланиците на щастието.

Тази сряда "Пинк Мартини" поне за една вечер ще променят хората, дошли да ги чуят на живо и да преживеят музиката в Get Happy.

Вратите на Зала 1 на НДК ще бъдат отворени в 19 ч., а събитието е с начален час 20 ч.

Билетите за концерта на 16 октомври все още могат да се намерят на цени от 60 до 80 лв. в Билетния център на НДК, както и:

Онлайн и в мрежата на Eventim.bg /Germanos, Пикадили, Техномаркет, ОМВ и др./
Онлайн и в мрежата на Тicketportal.bg /НДК, Офис 1, Booktrading и др. /
Онлайн и в мрежата на Tixgate.bg /касите на EasyPay /

Още новини и подробности можете да откриете във "Фейсбук"

Eventease.org

Pinkmartini.com