Земетресението на Kontras, Toy Letters и Pizza ще удари във Варна, Русе, София и Пловдив

Не знаем какво казват по въпроса сеизмолозите от БАН, но в 4 големи български града предстои да има брутално пънк-ска-кор земетресение с балкански мотиви, което може да достигне до 6,7 по скалата на Пънко.

Или просто малко по-засукан начин да ви кажем, че три изключително забавни и готини групи са обещали да направят велико шоу, за което да разказвате и на внуците си даже.

Kontras, Toy Letters и Pizza обединяват усилия, брас секции, китари, дисторжъни и много добро настроение в предстоящото си турне в 4 града Winter Ska Is Coming. Между 30 октомври и 7 ноември те ще забият във Варна (30 октомври), Русе (31 октомври), София (6 ноември) и Пловдив (7 ноември). 

Turneto na kontras toy letters i pizza

Сърбите от Kontras вече гостуваха това лято в клуб Маймунарника в София и успяха да създадат онова помилащо усещане на невероятен кеф. Бързи китарни рифове, типични пънк вокали и пронизваща брас секция, от която блика онова специфично усещане за сръбско, което няма как да се сбърка. 

С Toy Letters вече сме ви сблъсквали. След като дадоха едно искрено и лично интервю за Bulevard.bg, столичните скакор бандити се прочуха и с участието си в на тазгодишното издание на фестивала Spirit Of Burgas. Смесвайки страхотно чувство за хумор, малко ска, пънк, фънк и реге, рап вокали и агресивни "ревове" в най-добрите традиции на метъла и хардкора, тези момци успяват да карат публиката да се забавлява искрено, дори и да ги чува за пръв път.  

Варненските скакор легенди Pizza наскоро извадиха нов албум с главотрошещи парчета, призоваващи да пращаме поздрави "за Пого и неговата компания". 

Ето и датите за турнето:

Варна - 30 октомври - клуб Vintage 33
Русе - 31 октомври - Max клуб
София - 6 ноември - клуб Maze
Пловдив - 7 ноември - клуб "Петното на Роршах"