Специално предложение с 0% лихва очаква клиентите на компанията в най-новия й офис в страната

"Вива кредит" открива на 21 октомври своя трети офис в Бургас, с което финансовите центрове от националната верига се увеличават до общо 51. 

По повод събитието "Вива кредит" прави специално предложение към жителите на Бургас - 0% лихва. Всеки нов клиент на компанията, който до 31 октомври кандидатства и усвои заем VIVA Express в новооткрития финансов център на ул. "Сан Стефано" 107А в морския град, може да се възползва от специална оферта и да върне същата сума, която е получил, без да дължи лихва за нея.

Предложението е валидно за заеми в размер от 100 до 300 лв., като условието е кредитът да бъде погасен до 10 дни след неговото усвояване. Пълните параметри на промоцията може да прочетете на www.vivacredit.bg.

"Вива кредит" е верига от финансови центрове в цялата страна, където предоставяме професионални консултации и услуги в областта на кредитирането. Като клиентско ориентирана компания, ние предлагаме на потребителите си удобни форми на кандидатстване за нашите продукти - в офис, по телефон или онлайн. Стремим се да бъдем винаги до клиентите си, които получават от нашите експерти нужното съдействие, ясно и в детайли, за най-подходящите за тях условия", коментира по повод откриването на новия офис в Бургас Мариана Казакова, управител на "Вива кредит" ООД, и допълва:

"Благодарение на качественото обслужване и професионализма на екипа ни "Вива кредит" се утвърди като надеждна компания с висока степен на лоялност от страна на клиентите - по наши данни над 75% от тях ни се доверяват повторно и дори за трети път, защото отговаряме изцяло на техните очаквания. Всичко това ни дава увереност да се развиваме още по-смело, като през 2016 г. планираме допълнително разширяване на своето семейство от финансови центрове."

В офисите на "Вива кредит" всеки потребител може да кандидатства за заем от 100 до 1500 лв. само срещу лична карта. Становище се получава до 20 минути, като при одобрение клиентът може да получи сумата веднага.

За всички онези, които имат нужда от по-значителни финансови средства, "Вива кредит" предлага заем "Обезпечени кредити - ОК". Той е за суми в размер от 5000 лв. до 200 000 лв. и се отпуска срещу ипотека на имот.

За "Обезпечени кредити - ОК" се кандидатства при облекчени услови , като становище по кредита се предоставя изключително бързо - в рамките на 24 часа от подаване на всички необходими документи. "Обезпечени кредити - ОК" е с фиксиран лихвен процент за целия период на изплащане.

"Вива кредит" оперира на пазара на потребителските кредити повече от три години, като покрива цялата страна със своите над 50 собствени финансови центъра и над 100 локации в партньорски мрежи. Компанията се ръководи от принципите си за качествено обслужване и професионално отношение към клиентите. Продуктите й са съобразени с нуждите на всички, които ценят времето си, имат неотложна и спешна нужда от пари и не искат да чакат.

Клиентите на "Вива кредит" могат да получат кредит в размер от 100 до 200 000 лв.с облекчени изисквания.  Потребителите могат да изберат най-подходящия за своите нужди продукт: малък потребителски кредит VIVA Express, онлайн кредит Mmoney или кредит, обезпечен с ипотека - "Обезпечени кредити - ОК“.

"Вива кредит" ООД е небанкова финансова институция, вписана в регистъра на финансовите институции, воден от БНБ съгласно чл. 3а, ал. 2 от Закона за кредитните институции и Наредба №26 от 23.04.2009 г. за финансовите институции. Дружеството е регистрирано като Администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни.

Източник: Вива Кредит