Любимката на Принс, която бе сред звездите на фестивала A to JazZ 2016, се завръща у нас със самостоятелен гиг на 9 март

Ник Уест се завръща със самостоятелно лимитирано шоу пред българската публика на 9 март в "София лайв клуб". Любимката на Принс гостува отново у нас в рамките на тазгодишното си клубно турне.

Басистката с впечатляваща визия и запомнящо се сценично присъствие, вече е идвала в София на фестивала A to Jazz 2016. Този път тя представя най-новия си краткосвирещ албум Say Something и се кани да зарадва своите фенове с ударна доза фънк, соул и R&B музика.

Заразяващият й талант бързо покорява музикалния свят и й носи ангажименти с имена като Дейв Стюарт от "Юритмикс", Джон Мейър, Лени Кравиц, Стивън Тайлър от "Аеросмит" и Флий от "Ред хот чили пепърс", a покойният Принс е неин близък приятел и учител, от когото получава най-ценните съвети в кариерата си.

Миналото лято на фестивала А to JazZ 2016 колоритната и енергична музикантка буквално наелектризира публиката, чиито аплодисменти не стихваха дълго след края на изпълнението й, След като представи дебютния си албум Just In The Nik Of Time, сега звездната басистка се завръща с още нова музика.

"След като слязох от сцената на A to JazZ, знаех, че това няма да е последната ми среща с българската публика. Между нас имаше експлозия от емоции и истински заряд, който нямам търпение да изживея отново", споделя Ник Уест.

Билети за концерта й на 9 март в "София лайв клуб" може да купите онлайн от https://www.epay.bg/go/2682060278, мрежата на ePay.bg, EPAY GO и касите на EasyPay.

Източник: Key Events & Communication