Ще станат ли хит у нас съквартирантите от "Бай брадър - 100% натруфен"? Снимки и инфографика с тенденциите този сезон

Хелоуин наближава, а американците се готвят да похарчат близо 7 млрд. долара, за да се подготвят за празника, сочат данните на Националната федерация за търговия на дребно. От веригата Spirit Halloween са подготвили инфографика, която показва най-популярните маскарадни костюми тази година.

В списъка за 2015 г. присъстват знаменитости, филмови герои, персонажи от тв сериали и видеоигри, дежурните принцеси и супергерои.

Ако съдим по основните тенденции зад Океана, у нас номер 1 трябва да са съквартирантите от тазгодишния сезон на "ВИП брадър". Как да се маскираме като Луна и Кичка, Здравко и Джорджано вече видяхме в епизодите на "Бай брадър - 100% натруфен", излъчвани в "Господари на ефира".

За децата, а и цялото семейство най-подходящи са костенурките нинджа. Момичешката версия на Супермен Supergirl нашумя от тв екрана, а сред предстоящите нови комиксови героини в кината очакваме Жената чудо в превъплъщението на Гал Гадот.

Някогашният олимпийски шампион в десетобоя Крис Дженър, който смени пола си и се превърна в Кейтлин, този сезон е най-актуалната известна личност в предлаганите маскировки. Вариантите са два: екипът от славното й/му спортно минало и лъскавата корица на сп. "Венити феър".

Маскарадът за Деня на мъртвите в Мексико, който е показан на екран в новия филм за Джеймс Бонд, също присъства в списъка, а не на последно място са аксесоарите, позволяващи да станете дизайнер на своя собствена дегизировка.

На особена почит се радват и Наследниците от едноименния филм на "Дисни ченъл", излъчен наскоро. Това са децата на някои от най-големите приказни злодеи от филмите на "Дисни": Иви (дъщеря на Злата кралица), Карлос (син на Круела де Вил), Мал (дъщеря на Злодеида) и Джей (син на Джафар), към които се присъединява Бен (син на Красавицата и Звяра).

Персонажите от хитови видеоигри като Assassin's Creed също се радват на голяма популярност. Принцесите си остават класика, както и героите от "Междузвездни войни", които се завръщат на екран през декември.

Сред символите на масовата култура, като които се маскират американците, са също персонажи от хорър сериали като "Живите мъртви" и "Зловеща семейна история", както и затворническият "Оранжевото е новото черно".