Костюмът на кандидат-президента достигна 5600 паунда в eBay

Изглежда най-актуалнят страшен костюм за празника на Вси светии тази година в САЩ е на кандидат-президента Доналд Тръмп.

Наддаването е достигнало до 5600 паунда към 16 ч. в петък в онлайн аукциона eBay.

Костюмът Trump Groper е носен. Британската журналистка и редактор Джемайма Голдсмит се появила в него на бала на УНИЦЕФ за Хелоуин тази година.

Джемайма Голдсмит, известна също като Джемайма Хан, е обявила на търг костюма 13 дни преди Хелоуин.

Представлява кукла на Тръмп в естествен размер, която се носи като раничка на гърба, и има ръце, прикрепени към социално неприемливи зони на роклята.

Журналистката също така декларира, че парите от продажбата ще бъдат дарени, за да помогнат на сирийските бежанци, защото "това би искал Доналд".

Maskarade-Official-Donald-Trump-US-Presidential-Candidate-Cardboard-Face-Mask

Тези дни в eBay изобилстват такива предложения за страховито маскиране. Тази точно маска струва само 2,70 паунда и е сред най-продаваните

Търгът започнал от около 50 паунда, а броени минути преди затварянето в петък, 28 октомври, цената достигна 5600 паунда.

Джемайма Хан е известна колкото с работата си като журналист и адвокат на различни кампании за подобряване на живота в Пакистан, толкова и с елегантния си моден стил. Българската публика я познава  от връзката й с Хю Грант.

По една ирония баща й, финансовият предприемач сър Джеймс Голдсмит често бива определян като английската версия на Доналд Тръмп.

Джемайма е едва на 19, когато по заръка на баща си се омъжва за 22 години по-възрастния пакистанец Имран Хан - световноизвестен играч на крикет с амбиции за сериозна политическа кариера.

Със стъпването си в Исламабад през 1995 г., Джемайма приема исляма, получава ново име – Хайга и ражда на Имран двама сина. Изучава националния език - урду, а през 1998-а създава моден лейбъл (като част от нейните благотворителни програми) специално за жените в Пакистан.

Малко преди преуспяващият й в политиката съпруг да се кандидатира за президент на Пакистан, Джемайма решава да "върне обратно" живота си - развежда се и се завръща в родната Англия.

Източник: Haskovo.net