Двамата се впускат в битка за голяма тайнствена награда; специален гост е Люба Илиева от X Factor

Голям концерт, организиран от LOOP, отбелязва финала на онлайн битката, която LOOP предизвика преди месец между Иван Тишев от "Революция Z" и рапъра Били Хлапето.

Двамата се обзаложиха кой ще успее да превърти интернета с новия тарифен план LOOP и от месец се борят за подкрепата на феновете, като се подлагат на различни нестандартни изяви на LOOP.bg

Феновете ще разберат кой печели в надпреварата на 8 ноември от 17 ч. в Bulgaria Mall. Крайната цел в състезанието между двамата изпълнители е да спечелят специална награда, която за момента остава тайна. 

Входът за концерта е свободен за всички, а Били Хлапето, Иван Тишев и "Революция Z" ще зарадват феновете си с най-любимите им парчета. 

Фотогалерия: Младите звезди на "Революция Z"

Към звездната група се присъединява и Люба Илиева - една от най-коментираните участнички в настоящия сезон на X Factor, която разбуни духовете с неотдавнашното си отпадане от музикалното шоу.

Двама късметлии, включили се в играта на страницата на LOOP във "Фейсбук", ще имат шанса да се качат на сцената с Били Хлапето и заедно да изпълнят някои от най-популярните му парчета.

Освен да се забавляват с любимците си, на 8 ноември феновете имат възможност да спечелят и пет смартфона в специален сумо-турнир, който ще се състои преди изпълнителите да се качат на сцената.

Преди месец младежката тарифа LOOP се завърна с тонове мобилен интернет към "Фейсбук" и Vbox7 и с предизвикателство към Иван Тишев и Били Хлапето да превъртят интернет с най-новата оферта от "Мтел".

С месечна такса от 6,90 до 24,90 лв. и до 5000 включени минути и SMS-и и 500 МВ мобилен интернет LOOP предлага на младите възможност за напълно свободна комуникация. До 200 са включените минути към други мрежи.

При закупуване на новия LOOP от онлайн магазина на "Мтел" клиентите спестяват една месечна такса.