Годишните награди на сп. "Бизнес лейди" се раздават премиерно на 16 декември

Остават няколко дни до първото издание на наградите "Компания на годината" - инициатива на единственото по рода си информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория, сп. Business Lady.

Церемонията е на 16 декември от 19,30 ч. в столичния "Кемпински хотел Зографски" и се организира в партньорство с Българската търговско-промишлена палата (БТПП), Софийската търговско-промишлена камара, Асоциацията на бизнес експертите в България, сдружение "Бизнес клубове", Mail.bg, Radar.bg, Bnews.bg, Blife.bg, b2bMagazine, "Хайлайф", Svejo.net, Bulevard.bg и Business Lady Club.

Специално участие в тържествената вечер ще вземат Ваня Костова и синът й Боян Михайлов, които ще изпълнят някои от най-известните си песни. Гостите имат възможност да се насладят и на изпълнения от танцовия център Dance Station и Afro Vibes Dance Project, а 6-годишната Моника Шахин ще зарадва присъстващите с коледна песен.

Събитието има за цел да отличи и възнагради усилията на различни компании и бизнес организации у нас в над 10 категории, в които институции, фирми и медии ще бъдат оценени подобаващо:
Социална дейност,
Грижа за обществото,
Работа с деца,
Успешен мениджмънт,
Ефективни комуникации,
Иновативен мениджмънт,
Рекламна кампания,
Бързо развиваща се компания/продукт,
Налагане на търговска марка,
Етичен бизнес и др.

Наградите ще се връчват за заслуги, свързани с развитие на човешкия капитал, непрекъснато повишаване качеството на предлагания продукт/услуга, конкурентоспособност и иновации,  успешен бизнес модел, корпоративна социална отговорност, позитивен обществен имидж.

Целта на наградите "Компания на годината" е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и местен мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като по този начин се поощри предприемачеството сред родната общественост.

Наградите на сп. Business Lady са продължение на основната цел, която си поставя изданието - да споделя успешни бизнес модели, да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения.

Очаква се на церемонията във вторник вечерта да присъстват над 150 официални лица, гости и приятели на списанието, които ще се насладят на изтънчена седяща вечеря, докато наблюдават награждаването и шоу програмата.