Актрисата от "Оркестър без име" става водеща на "Усещане за жена", но продължава и да готви в ефира през почивните дни

Досега я гледахме само как готви през уикенда в "Жените говорят", но от 10 март Катето Евро поема и ролята на титулярен водещ в друго дамско предаване по Тв7 - "Усещане за жена".

Първите й събеседници в понеделник са нейните колеги от "Оркестър без име" (1980) Георги Мамалев, Павел Попандов, Антон Радичев и Филип Трифонов, за да си припомнят как са заснели един от най-популярните български филми - и онези актьори от екипа, като Велко Кънев, които вече не са между живите.

Досегашната водеща Гергана Стоянова се отказва от телевизията в полза на ангажиментите си в Министерството на културата, където е началник на кабинета на министър Петър Стоянович.

В късния сутрешен часови пояс, от 9,30 до 11,30, Катето Евро влиза в конкуренция със сина си Александър Кадиев, който води по Би Ти Ви "Преди обед" заедно с Десислава Стоянова.

Преди година по подобен начин съперници в ефира станаха Сашо Диков и дъщеря му. Сега обаче културното шоу на Петя Дикова е преместено в събота сутрин, а докато по Нова тв върви предаването на баща й "Дикoff", Би Ти Ви пуска "120 минути" със Светослав Иванов.

Шеф Петров продължава да готви на живо всеки делничен ден, запазват се и другите рубрики в "Усещане за жена", но към екипа им се присъединява още едно ново лице - "Мис България 2013" Нанси Карабойчева.

Друго лице от програмата на Тв7 в неделя - Мартин Карбовски, който води "Фронтова линия" и "Предаването на Карбовски", - също ще се появява през седмицата. От 10 март тръгва и новото му предаване, всеки делник от 17 до 18,30 ч. Създателите на "Дневен ред" дават заявка то да се превърне в единственото място в тв ефира, където всеки може да разреши своя проблем.

Карбовски влиза в ролята на продуцента и водещ, който ще представя човешките проблеми, а Косьо Филипов ще намира техния адресат и тяхното решение. В първото предаване гостува Пламен Орешарски, а Филипов, досега водещ на новините, обещава да направи едно различно интервю с министър-председателя в новото си амплоа.