Козметика, физически упражнения, рецепти и любов

С изобретяването на интернет светът се промени, хората прекарват все по-голяма част от времето си онлайн. И докато преди се мислеше, че мъжете много повече се занимават с виртуалното пространство, сега нещата са изравнени. Но какво търсят жените в мрежата?

Оказва се, че най-търсените неща от дамите са козметика, дрехи, духовна тематика и чак накрая от любов. Жените стоят с часове пред своя компютър и търсят своята нова козметика или някое ефикасно физическо упражнение. Мъжете от друга страна преглеждат повече обяви, свалят музика или четат новини за спорт и политика.

Чак след това идва и темата за любовта, готвенето и съветите за деца. За представителките от различните страни обаче приоритетите при търсенето онлайн са различни.

Ето какви са те:

За българските най-важната тема, от която търсят повече подробности в интернет пространството, е грижата за семейството и децата. На второ място е темата тип направи си сам.

S-laptop-v-parka

Данните за миналата година са малко по-различни. Водеща тема е била тази за секса, а второ място - рецепти за палачинки мъфини.

Рускините най-често търсят съвети за това как да се преборят с вредните си навици. Темите в интернет пространството, в които се обсъждат проблемите с алкохолизма и тютюнопушенето, се радват на най-голям интерес в Русия.

Виж още: 3 неща, които ни състаряват преждевременно

Най-горещата тема за италианките е любовта, като проверяват в интернет пространството за методи, чрез които да разберат дали половинката им изневерява. Често италианките търсят в нета и частни детективи, с които да хванат в крачка своя партньор.

Kakvo-tarsyat-zhenite-v-internet

Французойките най-често използват интернет за да търсят съвети относно поддържането на външния им вид. Най-често жените във Франция събират мнения за запазването на младостта и естествената красота.

Още теми за жени, красота и здраве можете да намерите в Nie-jenite.bg

Източник: Nie-jenite.bg