Operator.bg e най-лесният начин да изберете своя интернет доставчик или услуга за телевизия.

Сайтът обединява на едно място офертите на едни от най-добрите доставчици и за секунди ги сравнява. Чрез него спестявате време в търсене на подходяща оферта и имате богат избор на услуги от различни доставчици за оптичен интернет, мобилен 4G интернет, кабелна телевизия, сателитна телевизия, IP телевизия, предплатена телевизия за деца, разговори и пакетни предложения.

В Operator.bg ще откриете ексклузивни оферти и топ промоции, които можете да заявите лесно онлайн или по телефон, след което доставчикът се свързва с вас.

Технологията на сайта прави изключително бърза връзка помежду ви, а в случай че се нуждаете от допълнителна информация за услуга, предоставяна от определен интернет доставчик, може да се надявате на бързо и качествено обслужване. 

Вече не се налага да обикаляте различни офиси, да разговаряте с колцентрове или да посещавате множество сайтове, за да сравните и изберете интернет доставчик или план за телевизия

Просто въведете град и квартал в търсачката на Operator.bg и ще разберете кои са доставчиците с покритие във вашия район. Само с няколко клика можете да направите информиран избор и да заявите желаната оферта. 

В Operator.bg можете да изпратите запитване с точен адрес и описание на търсената от вас услуга - скорост, брой канали, примерен бюджет за месечна такса и други параметри според вашите нужди. Бързо ще получите различни предложения от доставчици с покритие на вашия адрес. 

В случай че търсите услуга от конкретен интернет доставчик, лесно можете да разгледате всички негови предложения чрез бутона "Доставчици". В Operator.bg ще откриете различни услуги, предлагани от национални, регионали и местни доставчици в България като: "Макс", blizoo, "Булсатком", Comnet, Networx, Net1, SkyNet, EvroNet и др. 

Вече изборът на интернет доставчик е бърз и лесен. 

Източник: Operator.bg