Супермоделът си партнира с актьор от "Игра на тронове" в новото видео на Сия, с което рекламира своята собствена марка бельо

Сия пусна нова песен от албума 1000 Forms Of Fear, а звездата във видеото й е Хайди Клум. В предишните три клипа на певицата участваше малката танцьорка Маги Зиглър, но Fire Meet Gasoline е екранизирано като реклама за собствената марка бельо на супермодела - HEIDI by Heidi Klum.

На 41-годишната немкиня партнира актьорът Педро Паскал, популярен от сериали като "Добрата съпруга", "Менталистът" и "Игра на тронове", където се превъплъщава в Оберин Мартел.

Привличането помежду им е като огъня и бензина от заглавието. Двамата имат горещи сцени в леглото, полуголи, а накрая подпалват и къщата си - буквално. Режисьор на клипа е Франческо Кароцини.

Клум, която напоследък се представя повече като бизнесдама и отстъпва само на Жизел Бюндхен в списъка на най-печелившите манекенки, не за първи път се снима в музикални клипове.

През 2010 г., когато все още беше омъжена за Сийл, тя разиграваше интимни сцени на фона на неговата песен Secret в черно-бяло видео, което наблегна на контраста между телата им.

През 2002-ра, преди да забременее от Флавио Бриаторе с първото си дете, Хайди се появява и клипа към Love Foolosophy на "Джамирокуей".

Година по-рано, през 2001-ва, все още омъжена за стилиста Рик Пипино, тя играе гневна съпруга във видеото на Келис Young, Fresh n' New, където обаче в главната роля е самата певица.

Източник: Bulevard.bg