В бразилският град Нойва де Кордейро живеят само и единствено жени

Една от мечтите на средностатистическия мъж включва усамотено място, което обаче да е пълно с красиви жени с гореща кръв и никакви мъже. Ако сте млад, потентен и склонен към приключения представтел на силния пол, имат желание да посетите Бразилия и вярвате, че ще успеете да се справите с цял град жени, то имаме подходяща дестинация за вас.

Бразилският град Нойва де Кордейро, населен изцяло с жени, е отправил спешна покана към ергени от близо и далеч, пише британският в. "Мирър".

Градът, чието население варира около 600 жени, се намира в югоизточната част на страната. Представителите на мъжкия пол се изгонват от пределите на населеното място, след като навършат 18 г., а малкото съпрузи са допускани до половинките си само през уикендите.

В такава сред младите жителки на Нойва де Кордейро са подложени на глад за романтика, а също така са станали толкова нервни и раздразнителни, че се наложило да бъде разпространен отчаян апел за перспективни ергени.

Виж още: Шест странни професии, за които дори плащат пари

"Тук единствените мъже, които може да срещне едно неомъжено момиче, или са женени, или са негови роднини", оплаква се 23-годишната Нелма Фернандес пред "Мирър". Тя разказва, че заедно с нейните приятелки мечтаели да се влюбят и омъжат, но идеята за изцяло женски град била твърде примамлива, за да го напуснат и да се отдадат на търсене на любовта на живота си.

Виж още: История на вибратора

Затова и е изпратена отворена покана към всички, които смятат, че могат да се справят с предизвикателството.

Нойва де Кордейро е основан от Мария Синьорина де Лима, която през 1891 г. била обявена за прелюбодейка и изгонена от близките си след принудителен брак. Тя бива последвана от други отхвърлени от обществото жени, с които бил заселен Нойва де Кордейро.

Виж още: Най-странните секс играчки на пазара

В историята на града само на един мъж е било позволено да съжителства за псотоянно с жените. Това бил свещеника Ансио Перейра, който през 1940 г. си взел жена от градчето и издигнал църква. След смъртта му през 1995 г. жителките решили, че друг мъж няма да бъде допуснат да живее на територията на Нойва де Кордейро.