Колумбийската сензация Хамес Родригес, чиято звезда изгря по време на Мондиал 2014 в Бразилия, вече прави тонове пари, при това без дори да докосва топката

Новият полузащитник на "Реал Мадрид", който подписа договор с "Белия балет" срещу сумата от 100 млн. долара, стана новото лице на марката бельо Bronzini Black и дори има своя собствена линия, наречена J10 Хамес, пише Sportal.bg.

Избрахме Хамес Родригес за лице на Bronzini Black заради неговия стил и увереност, а и защото винаги изненадва, заяви Мартин Нова, вицепрезидент на маркетинговия отдел на Grupo Exito. 

Колумбийският футболист засне фотосесията в Меделин, където в продължение на пет часа позира пред обектива. Резултатът - 2000 снимки, показващи 23-годишният Хамес в 15 различни модела мъжко бельо.

Колекцията J10 ще се появи на пазара на 29 август в 47 колумбийски града, където Grupo Exito има фирмени магазини. Според писанията в местната преса Родригес е получил от компанията 500 слипове за собствена употреба.

Боксерките и слиповете на Хамес с неговата първа буква и номера на фланелката му без съмнение ще се превърнат в голям хит в родината му. Особено след първите снимки, които могат да накарат всеки мачо да се бръкне за "голмайсторско" бельо.