"Осмели се да покажеш нежност" - не само послание, а кауза, която през септември е основната тема на Фестивала на нежността, организиран от Milka.

Стара Загора, Пловдив, Русе, Варна, Бургас и София посрещат инициативата с прегръдка, за да се преборят за титлата Най-нежен град в България. 

Фестивалът на нежността на Milka организира и поставянето на първия у нас Национален рекорд по прегръдки. Нежните жестове се отброяват прецизно от Измервателя на нежността. Той е разположен на централната сцена, на която Посланикът на Milka кани посетителите да разменят прегръдка или целувка със своите семейства, приятели и близки.

Фестивалът на нежността предлага на своите гости още много смях и забавление. Игрите "Кажи го по-Milka", "Протегни се за прегръдка" и "Работилничката за нежност" провокират посетителите да бъдат по-внимателни и добри към своите близки. Фото кътчето дава възможност на всеки да се сдобие с моментна снимка, която да напомня за положителните емоции, събрани на Фестивала на нежността.

Фестивалът на нежността ще бъде в София на 21 септември.